Cycleworld tilbyder disse udvalgte mærker. Vi har udvalgt dem efter vores kriterier om høj kvalitet og nytænkende ideer.

SPECIALIZED:
Amerikanske Specialized grundlagt af Mike Sinyard i 1974 fremstiller et enormt bredt udvalg af cykler, alt fra løbecyklen til junior og til triathlon cyklen for feinscmeckeren der bare vil have det bedste af det bedste.

TREK:
Trek Bicycle Corporation er en amerikansk producent af cykler og cykeldele. Firmaet blev grundlagt i 1975, og har hovedkvarter i Waterloo, Wisconsin.

CENTURION:
DESIGN OG FUNKTION I ÉT
Funktionalitet og design har været Centurions pejlemærke siden 80'erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenterne og samling er Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions cykler er stabile hverdagscykler, som er lavet til at skabe fart, komfort og elementær glæde for den enkle cyklist. Centurion leverer kvalitetscykler som både kan findes i form af sportscykler, citybikes, stilrene retro stålcykler og elcykler.

NISHIKI:
har en design-filosofi, der går ud på at skabe værdi for ejeren af deres cykler. Det gøres ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel, en hybridcykel. Stelgeometrien på en Nishiki cykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Nishiki kan også lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybridcyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov.

El-cykler

GAZELLE:
Har el-cykler til alle former for cykling. Tril ned for at handle, mød afslappet op på jobbet, eller sus op ad bakkerne.
Du kan tilsvarende vælge mellem to elektriske systemer: den robuste motor i forhjulet eller den kraftfulde centermotor. Bestem selv, hvor længe du vil have trædeassistance, med sortimentet af forskellige batterier og intelligente cykelsensorer. Displays med tydeligt layout gør det muligt hurtigt at se, vigtige oplysninger som f.eks. rækkevidde, hastighed og den kørte afstand.

WINTHER:
Cykler har leveret kvalitet til det danske folk siden 1932 og er dermed et af de ældste cykelmærker i Danmark. Med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet er Winther også et af Danmarks mest udbredte cykelmærker. Alt i alt er der ikke noget at sige til, at Winther indtager en særlig position i forbrugernes bevidsthed. Mange tænker straks på cykler for hele familien, når de hører navnet Winther. Winthers børnecykler har for længst placeret sig som et stærkt brand og der tænkes altid god integration mellem cykler til børn og voksne ind i Winther-programmet. Man kan ofte finde en juniorudgave af samme slags cykel, som far og mor kører på.

Tilbehør

Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør i Cycleworld. Vi forhandler både cykeltøj, hjelme og sko. Men også gearsæt og tilbehør til gear, dæk, hjul, skærme, energi, olie og vaskemidler og alverdens mindre tilbehør. Vi har ikke et kæmpestort udvalg – men i stedet valgt at tilbyde tilbehør, som vi kan stå inde for og som vi mener, der er behov for. Har vi det ikke i butikken, så kan vi oftest skaffe delene hjem fra dag-til-dag.