Cycleworld Hedensted tilbyder disse mærker.

Giant
Grundlagt i 1972, i dag verdens største cykelproducent

TREK:
Trek Bicycle Corporation er en amerikansk producent af cykler og cykeldele. Firmaet blev grundlagt i 1975, og har hovedkvarter i Waterloo, Wisconsin.

Morrison
Vi har de fede cykler fra Morrison her på siden, så du kan købe Morrisons kvalitetscykler her hos os.

FALTER
Falter er et nyt cykelmærke i Danmark men Falter har produceret cykler siden 1927.

Siden 1927 har navnet Falter stået for kvalitet - en tradition som forpligter og motiverer , til år efter år at tilbyde et attraktivt cykelprogram med kvalitetscykler. Et program som spænder fra små 12" børnecykler til et stort udvalg af elcykler.

El-cykler

GAZELLE:
Har el-cykler til alle former for cykling. Tril ned for at handle, mød afslappet op på jobbet, eller sus op ad bakkerne.
Elcyklerne er alle udstyret med den kraftfulde centermotor. Bestem selv, hvor længe du vil have trædeassistance, med sortimentet af forskellige batterier og intelligente cykelsensorer. Displays med tydeligt layout gør det muligt hurtigt at se, vigtige oplysninger som f.eks. rækkevidde, hastighed og den kørte afstand.

Tilbehør

Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør i Cycleworld. Vi forhandler både cykeltøj, hjelme og sko. Men også gearsæt og tilbehør til gear, dæk, hjul, skærme, energi, olie og vaskemidler og alverdens mindre tilbehør. Vi har ikke et kæmpestort udvalg – men i stedet valgt at tilbyde tilbehør, som vi kan stå inde for og som vi mener, der er behov for. Har vi det ikke i butikken, så kan vi oftest skaffe delene hjem fra dag-til-dag.