Cycleworld tilbyder forskellige udvalgte mærker. Disse er udvalgt efter vores kriterier om høj kvalitet og nytænkende ideer.

SPECIALIZED:
Amerikanske Specialized grundlagt af Mike Sinyard i 1974 fremstiller et enormt bredt udvalg af cykler, alt fra løbecyklen til junior og til triathlon cyklen for feinscmeckeren der bare vil have det bedste af det bedste.

FOCUS:
Tysk kvalitet, fremstillet i Cloppenborg Tyskland. Grundlagt af tidligere verdensmester i Cyclocross Mike Kluge i 1993.

NISHIKI:
har en design-filosofi, der går ud på at skabe værdi for ejeren af deres cykler. Det gøres ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel, en hybridcykel. Stelgeometrien på en Nishiki cykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Nishiki kan også lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybridcyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov.

El-cykler

GAZELLE:
Har el-cykler til alle former for cykling. Tril ned for at handle, mød afslappet op på jobbet, eller sus op ad bakkerne.
Du kan tilsvarende vælge mellem to elektriske systemer: den robuste motor i forhjulet eller den kraftfulde centermotor. Bestem selv, hvor længe du vil have trædeassistance, med sortimentet af forskellige batterier og intelligente cykelsensorer. Displays med tydeligt layout gør det muligt hurtigt at se, vigtige oplysninger som f.eks. rækkevidde, hastighed og den kørte afstand.

WINTHER:
Cykler har leveret kvalitet til det danske folk siden 1932 og er dermed et af de ældste cykelmærker i Danmark. Med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet er Winther også et af Danmarks mest udbredte cykelmærker. Alt i alt er der ikke noget at sige til, at Winther indtager en særlig position i forbrugernes bevidsthed. Mange tænker straks på cykler for hele familien, når de hører navnet Winther. Winthers børnecykler har for længst placeret sig som et stærkt brand og der tænkes altid god integration mellem cykler til børn og voksne ind i Winther-programmet. Man kan ofte finde en juniorudgave af samme slags cykel, som far og mor kører på.

Tilbehør

Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør i Cycleworld. Vi forhandler både cykeltøj, hjelme og sko. Men også gearsæt og tilbehør til gear, dæk, hjul, skærme, energi, olie og vaskemidler og alverdens mindre tilbehør. Vi har ikke et kæmpestort udvalg – men i stedet valgt at tilbyde tilbehør, som vi kan stå inde for og som vi mener, der er behov for. Har vi det ikke i butikken, så kan vi oftest skaffe delene hjem fra dag-til-dag. Vi har desuden et udvalg af udstyr til triatleter i vores ”Triathlon Area”.

Af udstyr og tilbehør tilbyder vi bl.a. følgende mærker:

Gear og drivetrain: SRAM, Shimano og Campagnolo
Hjul: Scope, ZIPP, Mavic, Roval og Vittoria
Dæk: Schwalbe, Continental, Chayoang, Michelin, Vittoria og Vredestein
Rengøring og olie: Sonax, Morgan Blue Pedros og Squirt Lube
Hjelme: Giro, Bell, MET Helmets, Rudy Project, Specialized
Sko: Giro, Specialized
Hometrainer: Elite
Energi: PurePower og Powerbar
Beklædning: ALÉ og GripGrab
Computer: Cateye og Sigma
Forgafler/bagdæmpere: Fox og RockShox
Pedaler: LOOK, Time, Speedplay, Shimano og Crankbrothers
Sadler: Fizik og ISM

Desuden har vi et stort udvalg af forskelligt tilbehør og reservedele, såsom lygter, skærme, bagagebærer, slanger og meget meget mere. I vores netværk kan vi skaffe alle mærker og varer, så har du et ønske så kontakt os gerne.