Cycleworld har et åbent cykelværksted i butikken i Hedensted. Vi tilbyder service af din cykel – alt fra ”lapninger” til samling af en komplet cykel. Vi har stor erfaring i servicetjek. Vi sætter derfor en stor ære i at arbejdet udføres ordentligt og til den aftalte pris og tid, hver gang!

Du holdes hele tiden opdateret med din reparation, og vi kontakter dig selvfølgelig, hvis der er noget ud over det i forvejen aftalte. Så snart din cykel er færdig på værkstedet får du en SMS. Du kan kontakte os her og er også altid velkommen i butikken.
Vi behandler din cykel, som vi gerne vil have vores egne cykler skal have det, hos os står ingen kundecykler udenfor.

Vi kan bl.a. hjælpe med eftersyn på din dame-, herre- eller børnecykel, udvidet servicetjek og justering af din racercykel eller mountainbike. Det kan også være udskiftning af dele eller opgradering af f.eks gearsæt eller bremser.
Vi tager gerne en snak om opgradering af din cykel med udgangspunkt i dit behov.

Når du køber en cykel hos Cycleworld, medfølger der et servicehæfte. Servicehæftet indeholder intervaller for service, du vil blive påmindet når det er tid til eftersyn på sms.

Du er altid velkommen til at komme forbi, men da der kan være ventetid, så kontakt os gerne først på 81 90 50 50 eller på info@cycleworld.dk, så vi kan snakke om opgaven og aftale et tidspunkt. På denne måde undgår du at skulle undvære din cykel i længere tid.

– Søren & Jesper