Gazelle Avignon C8 HMB

kr.29,999.00

Uanset om du vil bruge dine weekender på at køre hen over bakkerne eller holder dig til de lokale veje, er Avignon C8 HMB det perfekte valg. Denne elcykel med centermotor scorer højt, hvad angår komfort. Det kan ses fra det øjeblik, du stiger op på cyklen. Den lave, brede indstigning giver mulighed for jævn og ubesværet påstigning. Når du er på farten, kan du nyde godt af den avancerede finish. Elcyklens brede dæk, gelsadel, ophæng og læderstyr gør kørslen endnu mere behagelig. Der er ingen grund til at bekymre sig om sikkerheden: Stellet er ekstremt robust, og de integrerede kørelygter til brug i dagtimerne gør, at du kan ses bagfra og fra siden.

Kategori:

Beskrivelse

Stabilt stel med lav indstigning
Komfort og sikkerhed går hånd i hånd med Avignon C8 HMB. Den lave indstigning gør det nemt at stå på og af. Og på vejen vil du opleve stor stabilitet og godt vejgreb. Det skyldes, at batteriet er integreret i skrårøret, hvilket giver et lavt tyngdepunkt. Batteriet er nemt at fjerne fra cyklen, når det skal lades op – du skal bare tage det ud fra toppen. Vil du oplade batteriet på cyklen? Intet problem. Ladeindgangen er placeret højt oppe.

Integreret belysning gør dig nemmere at se
Kørelyset på Avignon C8 HMB arbejder døgnet rundt. Den kraftige forlygte (70 lux) er integreret i skærmen. Og med baglygten i bagagebæreren er du let at få øje på, ikke kun bagfra, men også fra siden.

Brede dæk og kraftige skivebremser giver en sikker fornemmelse
Avignon C8 HMB har ekstra brede dæk, som giver et godt vejgreb og øget komfort. Magura-skivebremserne giver fremragende, jævn bremsekraft under alle forhold. De store bremsegreb er også nemme at bruge. Du har altid kontrollen.

Støjsvag og vedligeholdelsesfri
Avignon C8 HMB har en innovativ kædestrammer. Den sørger hele tiden for, at din kæde har den perfekte spænding. Kæden arbejder lydløst og kræver kun lidt eller ingen vedligeholdelse. Kædeskærmen og mid-drive-motoren er også perfekt integreret.

Yderligere information

Antal Gear

Batteri

Display

Mærke

Motortype

Stelstørrelse

, , , , ,

Cykelkomponenter

Lygter Diodelygte med kørelys, altid tændt 70 Lux forlys
Stel Stabil aluminiumsramme med 68,5° hældningsvinkel og 69° sadelrør. Kablerne er ordentligt integreret i rammen takket være et unikt kabelintegrationssystem. Det genopladelige batteri er også integreret i rammen (op til 625 Wh)
Affjedring Indvendigt kronrør affjedret forgaffel
Gear Shimano Nexus 8
Dæk Scalato Mondano
Bremser Skivebremse med hydraulisk betjening Magura MT-C4, 2 stempler
Udstyr Godkendt lås, Støtteben, Bagagebærer, Affjedret sadelpind
Batteri placering Stelmonteret ( Downtube )
Hjælpe niveauer 4
Batteri opgraderinger 630 Wh ( 1500 kr )